BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Уикендът започва с хладно, облачно и мрачно време

През нощта над западната половина от страната бе предимно ясно и почти тихо. Там сутрешните температури ще са по-ниски и на места в котловините ще има условия за образуване на слана. На изток ще духа слаб североизточен вятър, ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури в повечето места ще са между 5° и 10°, в крайните източни райони – между 12° и 15°. Днес над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево. На изток облачността ще остане значителна, ниска слоеста, но до вечерта временно ще се разкъса и ще намалее. Вятърът ще е слаб до умерен от североизток. Дневните температури ще са между 16° и 21°.

На територията на област Разград днес времето ще е предимно облачно и без съществена промяна спрямо вчера. Минималните температури ще са около 7°С, а максималните – до 16°С. Вятърът ще е слаб, от североизток. Има вероятност и за валежи днес.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!