BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Успешни европроекти представя ОИЦ – Разград и в новия си филм

През периода 2014-2020 година в Лудогорието са успешно приключени или се изпълняват над 600 европроекта, на обща стойност повече от 160 млн. лева.

Областният информационен център (ОИЦ) – Разград подбра 10 проекта, в които са инвестирани евросредства на територията на всяка от общините в Лудогорието и ги включи в новия си четвърти филм.

Получатели на средствата са местни власти, микро и малки предприятия, земеделски производители, представители на неправителствения сектор, учебни заведения и читалища. Проектите са финансирани от оперативните програми „Иновации и конкурентоспособност”, „Развитие на човешките ресурси”, „Региони в растеж”, „Добро управление” и Програмата за развитие на селските райони.

Видеото показва как с европейски средства се променя облика на региона, подобряват се образователната, културната, спортната и социалната инфраструктура, а фирми от различни сектори получават подкрепа за разширяване на бизнеса и пазарното си присъствие.

Екипът на ОИЦ – Разград благодари на местните управи, институциите и ръководствата на фирмите за активното им участие и съдействие при реализирането на филма, и вярва, че заснетите кадри ще послужат за ориентир как и други кандидати да осъществят свои идеи с европейско финансиране.

Филмът е публикуван в най-популярния видеопортал, където може да бъде гледан онлайн.

Той може да се намери и в секцията на ОИЦ – Разград в Единния портал на еврофондовете в България.

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

 

Материалът Успешни европроекти представя ОИЦ – Разград и в новия си филм е публикуван за пръв път на Новини Разград.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!