BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Част от Великденската украса на Разград вече е поставена, останалата ще рисуват деца на Велики четвъртък

Част от Великденската украса на Разград вече е поставена в зелени площи в центъра на Разград. Пред пиленцата, зайчетата и пъстрите стиропорени яйца до паметника на Майстор Манол вече се снимат преминаващите жители на града. Шарени великденски яйца има и сред цветята на острова на кръговото кръстовище в центъра на Разград. Фигурите са от предходни години, като са освежени, няма нови елементи в градската украса, изработена от ОП“Паркстрой“.

Още 5 яйца обаче предстои да станат част от украсата на 29 април. На Велики четвъртък по вече утвърдена традиция ОП“Паркстрой“ и ЦПЛР Център за работа с деца организират съвместната си предпразнична инициатива пред Общинския културен център. Тя включва Великденски концерт на съставите на ЦРД и боядисване на стиропорени яйца, които след това ще бъдат поставени в градинката с Часовниковата кула. В рисуването на яйцата основна роля ще имат малките художници от ЦРД, ще им помагат и представители на Общинска администрация. Събитието започва в 12,00 ч. на Велики четвъртък.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!