BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 20 март

Овен

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко. Петък не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Телец

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Петък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Днешният ден ще е подходящ за отдаденост към любими хора. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Днес Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Рак

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се за здравето си. Много вероятно е днес да сключите важно за работата Ви споразумение. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Грижете се добре за здравето си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. И Везните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси.

Козирог

Петък е успешен ден за Козирозите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Въпреки това работата Ви ще е успешна. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете дипломатични и тактични.

Водолей

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес дайте инициативата на другите.

Риби

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете оптимисти.

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!