BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задължителното носене на маски ще остане още дълго време

Задължителното носене на маски ще остане за много дълго време. Това предупреди главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев по време на брифинга на Оперативния щаб тази сутрин.

Можем да освободим и всички мерки в кратък период на време, но основните мерки, които касаят дейността на всеки един човек, като носене на маски, честа дезинфекция и лична хигиена, особено в закрити помещения, ще останат за дълго”.

На въпрос кога ще бъде дадена препоръка за отваряне на частните учебни центрове, Кунчев отговори: „Много сериззно го обсъждаме. Знаете, че списъкът на забранените дейности не е дълъг. Все още тази е една от тях. Много е вероятно с началото на юни да има такива промени“.

Обсъждаме и по-сериозна реорганизация, включително и на работата на Щаба и на начина на представяне на информацията, тъй като е очевидно, че тенденцията наистина вече е стабилна към намаляване“, допълни още Кунчев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!