BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да разраснем бизнеса си по време на пандемия?

Вече два месеца светът сякаш спря. Случи се онова, което никой не е предполагал, че може да ни достигне – стоим „заключени“ в своите домове, учим докато си лежим в леглото и пием кафе, разходките са мираж, излизаме само с основателни причини, но най-трудно от всичко се оказва липсата на работа. Хиляди хора се оказаха безработни, фирмите не могат да се справят дори и с помощите от държавата.

Изход от тази ситуация ни дава онлайн пространството. Посредством напредналите технологии и интернет, много хора успяха да запазят работните си места и да работят от вкъщи. Освен работа, онлайн мрежата ни предлага всичко, от което се нуждаем – можем да посетим световно известни галерии чрез виртуални разходки, да „присъстваме“ на различни събития и концерти, да си поръчаме хранителни продукти или услуги на адрес и пр.

Понякога, подобни стресови и неочаквани моменти могат да ни донесат не само негативи, но и дивиденти. Разбира се, това не е възможно за всички, но има сфери и ниши на бизнеса, които могат да се справят много по-добре от очакваното, стига да обмислят добре ситуацията и да се възползват от нея максимално.

Ако все още бизнесът Ви не е популяризиран в онлайн пространството, то това е перфектното време да инвестирате точно в това. Насреща могат да Ви бъдат от полза специалистите от Дигитална маркетинг агенция Marketing Vision, която е базирана в град Разград. Агенцията е специализирана в дигиталния маркетинг, изработката и поддръжката на уеб сайтове и онлайн магазини. Фирмата предлага и различни бизнес решения в зависимост от сферата.

Може да оставите бизнеса си в техни ръце и да разчитате на тяхната помощ при изграждането на Вашата онлайн реклама. Сред услугите, които фирмата предлага, са видео заснемане и въздушна фотография с дрон.

С Marketing Vision може да се свържете чрез:

Телефон: 087 882 6892
E-Mail: [email protected]
или на място в офиса им, на адрес жк „Освобождение“ №5, до Speedy.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!