BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Плакет и амброво дърво за екипа на МБАЛ-Исперих по случай днешния празник

По случай днешния Световен ден на здравето и професионален празник на заетите в сферата на здравеопазването кметът Белгин Шукри и неговият заместник Аксел Кючюк се срещнаха лично с управителя на местната болница д-р Иван Гайдаров.

В знак на дълбока признателност за всеотдайния труд, който екипът на лечебното заведение полага в тези трудни и несигурни времена, белязани от коронавирусната епидемия, градоначалникът връчи на д-р Гайдаров благодарствено отличие ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ГЕРОИ в борбата с пандемията КОВИД-19. Като символ на надеждата за ново начало управниците подариха на медиците и персонала на лечебното заведение дърво от вида Ликвидамбър. „Да посадиш дърво е символ на надежда, символ на живота. Искрено Ви пожелаваме да продължите да упражнявате професията си в едни по-добри и по-спокойни дни“ – коментира градоначалникът и допълни, че се чувства горд от факта, че въпреки глобалната криза и неизвестността за утрешния ден, вече втора година персоналът на болницата продължава да изпълнява безусловно своя дълг, а именно – опазване живота и здравето на хората от региона.

Д-р Гайдаров благодари за оказаното уважение и прие отличието като заслужено признание за труда и професионализма на целия екип на болничното заведение.

ПЛАКЕТ И АМБРОВО ДЪРВО ЗА ЕКИПА НА МБАЛ – ИСПЕРИХ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИКПо случай…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Wednesday, April 7, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!