BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Утре спират отново водата на целия Разград, без жк „Орел“

Утре, 28.09.2020г. е планиран втори ремонт, в следствие на който ще бъде спряна водата в целия град Разград с изключение на жк Орел, съобщават от „Водоснабдяване-Дунав” ЕООД.

Прекъсването на водоснабдяването е поради два броя аварии на главни клонове от вътрешната разпределителна мрежа на града. И двете аварии са на стоманени водопроводи с голям диаметър, а утежняващо обстоятелство е, че пробивът на тръбите е под кабелни мрежи на други оператори и на въздушно преминаване на водопровода над река Бели лом.  Екипите ще работят приоритетно, но поради затрудненият достъп очакванията на дружеството са възстановяването на водоподаването за града да започне във вечерните часове.

Спирането на водата ще започне в 9.00 часа като първи ще останат без вода абонатите, разположените във високите части на града. При възобновяване на водоподаването, високите места ще получат последни вода в домовете си.

От „Водоснабдяване-Дунав” ЕООД се извиняват за неудобството, но напомнят, че водата е ограничен ресурс, който трябва да се опазва и използва рационално.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!