BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Диалог между Община Разград и младежи от региона

Национален младежки форум е най-голямата младежка платформа в България, която обединява 45 младежки организации и е пълноправен член на Европейския младежки форум. Младежкият съвет организира регионална среща Младежки диалог в гр. Разград на 9 юли от 10 ч. в партньорство с Община Разград, където ще се състои и събитието (ул. „Бели Лом 32“). Тя ще се проведе с представители на Общината, младежки организации и млади хора от областта.

Целта на срещата е да създаде диалог между млади хора и местната власт и да им даде възможност да участват в процеса на вземане на решения на местно ниво. В събитието ще се включат и Младежки общински съвет към Общината и СНЦ „Фабрика за детски мечти“. Национален младежки форум ще запознае присъстващите младежи и представителите на Община Разград с проекта „Диалог на ЕС по въпросите за младежта“. Младежите ще могат да разберат какво е младежко овластяване и защо е важно да се борят за него.

Това е единственото младежко събитие в региона, което осигурява платформа за активни млади хора и предоставя възможността гласът им да бъде чут. Във всяка една от срещите могат да се включат млади хора между 15 и 35 годишна възраст, независимо от това дали членуват в някоя от младежките организации от Общината или не.

За участие в срещата, младежите трябва да попълнят регистрационна форма https://forms.gle/ESzBoQ3YD69wBXYb9. Предвид създалата се ситуация и удължаването на извънредната епидемична обстановка и с цел сигурност на всички участници, по време на срещата ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки!

Лица за контакти:
Мирослав Цеков, Главен секретар на Национален младежки форум, мобилен: +359 876 306 042

Антония Папазчева, Помощник координатор по проект “Диалог на ЕС по въпросите за младежта”, мобилен +359 893 271 546

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!