BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

До 10 юли Община Разград очаква предложенията на гражданите за Плана за интегрирано развитие на Разград

До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата, която е един от методите за подготовка на стратегическата част на Плана за интегрирано развитие на Община Разград 2021-2027 г. Тя трябваше да е валидна до днес, 6 юли, но, заради извънредната епидемични ситуация и за да получат възможност повече жители на общината да изразят своето мнение за развитието на Общината, срокът бе удължен. Анкетата може да се попълни онлайн на сайта на Община Разград, а също и на хартиен носител във фронт офисите на Община Разград, в кметствата и кметските наместничества по населени места в Община Разград, както и в Областния информационен център.

Анкетата включва общо 21 въпроса, сред тях са: Кои са трите най-важни проекта за общината, които трябва да бъдат реализирани до 2027 г.; Коя е най-важната територия за развитие в общината извън град Разград; Кои са най-необходимите мерки за подобряване на състоянието в общината и други.

Освен предложения от попълнените анкети в Плана за интегрирано развитие на Община Разград 2021-2027 г. ще влязат и предложения, направени на последващи обществени обсъждания.

Планът за интегрирано развитие на Община Разград 2021-2027 г. е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години. Планът включва визията за развитие на Община Разград и дейностите, които трябва да се извършат за реализирането на целите й.

С изработването на Плана е ангажирана работна група от експерти в Общинска администрация, чийто председател е заместник-кмета Добрин Добрев. Консултантска подкрепа оказва и Институтът за управление на програми и проекти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!