BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Затварят движение около м-н БИЛА за месец

Временна забрана за движение на пътни превозни средства от 1 май, събота, до края на месеца се въвежда по две улици в Разград със Заповед №511/27.04.2021 г. на Кмета на Община Разград. Ограниченията са за ул. „Странджа“ в участъка ѝ от входа за МПС на бензиностанция OMV до кръстовището ѝ с ул. „Янтра“ и за ул. „Дунав“ в участъка  от кръстовището на ул. „Странджа“ до кръстовището ѝ с ул. „Тополница“. Временната забрана се въвежда във връзка с изпълнението от страна на „Пътно строителство“АД на договор с предмет „Изменение на инвестиционен проект за реконструкция на ул. „Странджа“ и прилежащите ѝ кръстовища в гр. Разград“. При спазване на Административно-процесуалния кодекс уведомление за необходимостта от въвеждане на временната забрана бе публикувано на сайта на Община Разград и в регионален вестник месец преди въвеждането на ограничението и в законовия срок възражения от заинтересовани лица във връзка с откритото административно производство по издаване на общ административен акт не постъпиха.

С кметската заповед се въвежда обходен маршрут за периода от 8,00 ч. на 01.05.2021 г. до 18,00 ч. на 30.05.2021 г., който включва: ул. „Янтра“, ул. „Осъм“ и ул. „Тополница“.

Припомняме, че през настоящия месец април се извършват подготвителните работи по изпълнение на обществената поръчка с предмет „Извършване на СМР на втори участък от инвестиционен проект: Изменение на инвестиционен проект за реконструкция на ул. „Странджа“ и прилежащите й кръстовища в гр. Разград”. Проектът включва изграждане на ново кръгово кръстовище на ул. „Странджа“ и ул. „Дунав“(до „Билла“) и ремонт на участъка от 490 метра от това кръстовище до кръстовището с бул. „Априлско въстание“.

Ремонтът на ул. „Странджа“ в участъка от кръстовището с бул. „Априлско въстание“ до кръстовището с ул. „Дунав“ е на стойност 382 000 лв., средствата са от бюджета на Община Разград.

Междувременно се подготвя и документацията за обявяване на обществена поръчка за ремонт на друг участък от ул. „Странджа“, за който през февруари бяха отпуснати средства от Министерски съвет – от кръстовището с ул. „Добруджа“ до кръстовището с ул. „Дунав“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!