BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да изберем комфортни обувки за лятото?

Ако имате обувки в един от тези цветове, те могат да допълнят красиво всичките ви тоалети! Например, чифт обувки в черно, камила или бяло. наистина може да се носи с различни тоалети. Изберете чифт обувки с универсален дизайн, така че лесно да го съчетавате с различни стилове.

Дамски сандали

Трябва да отбележим, че тази лятна обувка е толкова удобна… Дамските сандали претърпяха много метаморфози. Огледайте добре ходилата и дайте предпочитание на модела, който се огъва добре при ходене. Ако ходилото е омекотено, също тези сандали си заслужават вашето внимание. От там насетне, изберете модел, който да отговаря на вашите изисквания. Ако работите в офис, изберете представителен модел със средно висок ток, който да допълва вашите офис ризи и молив поли. Във всеки случай, изберете сандали, с които да се чувствате удобно, докато изпълнявате вашия списък със задачи и същевременно ви осигуряват удобство по време на вашите разходки. За уикендите и свободното време може да изберете красиви сандали с платформи. Ако мислите да ходите на море, изберете дамски чехли, с които лесно да се предвиждате по брега.

Мокасини и балеринки

Мокасините и балеринките са вечна класика, която периодично минава на заден план, а след това отново печели първото място. Този сезон на подиумите, отново се представят различни модели за топлия сезон. Момичетата ще оценят женствеността и удобството на такива леки и практични обувки с гъвкава подметка. Такива обувки могат да бъдат добър вариант за офис, разходки, отдих и други дейности.

Лоуфери и оксфордки

Дори и да имате много видове обувки, добре е да имате поне чифт кожени затворени обувки за по-официални поводи, както и за внезапни застудявания. Добре е да имате чифт, на който да са изолирани не само върхът на обувката, но и вътрешността им, така че можете да се чувствате комфортно при рязко намаляване на температурите. Кожените обувки от този вид са комбинирани с модерни цветни детайли, катарами и други декоративни елементи.

Източник: e-alexandra.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!