BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Павел Върба: Срещу Левски ще играем за феновете

„Срещу Левски ще играем за феновете, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят и да празнуват с нас деветата титла“, сподели треньорът на Лудогорец Павел Върба в навечерието на двубоя със „сините“. След него играчи, треньори и ръководители ще получат златните медали и шампионската купа. „Искаме в последния ни мач в Разград от настоящия сезон да покажем добра игра и да зарадваме феновете. Но все пак първенството не свършва с двубоя срещу Левски. Имаме гостуване и на Славия“, допълни чешкият специалист.

Върба призна, че в нито един момент не е имал съмнения, че Лудогорец ще стане шампион. 
„Вярвах, че ще спечелим титлата от първия ден. Винаги съм казвал, че клубът е на изключително високо ниво във всяко отношение. Усетих го още на първата среща. Дойдох в Разград, за да стана шампион и да играем с Лудогорец в Шампионската лига“, категоричен е Павел Върба.

Чешкият треньор вярва, че Лудогорец може да завърши първенството без загуба и да подобри рекорда на ЦСКА от 36 срещи без поражение. „Както в мачовете досега, така и в оставащите срещи с Левски и Славия ще играем много сериозно и ще преследваме нашите цели. Първенството свършва в неделя, но новото започва скоро и трябва да бъдем подготвени максимално добре. Предстоят ни сериозни мачове и в Европа“, заяви още Павел Върба. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!