BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да освежите банята, ако продавате имота си?

Баните са важна част от дома, най-вече по времето, в което се опитвате да го продадете. Когато обмисляте обновяване на банята или само няколко дребни актуализации, може да обмислите да инвестирате малко от парите и времето си. Ще видите, че ще получите добра възвращаемост на вашите средства. Ако решите да придадете на банята си необходимото й обновление, това може да повиши нейната жилищна оценка и съответно инвестициите ви ще бъдат възстановени.

Ако сте готови да започнете пълно реновиране, вероятно си мислите как ще изглежда вашата мечтана баня. Може би ви трябват нови довършителни работи за баня, а може би ви трябва само нова вана, мивка или нов моноблок. Какво ще кажете да обновите мебелите или поне аксесоарите. В интернет има много информация за целия този процес, която вие следва да обмислите предварително.

Банята е необходимост във всеки дом! С хода на времето и честотата на употреба, тя може да стане неактуална и да не работи правилно. Ако имате по-стара баня, може да забележите, че приспособленията не функционират съвсем както преди. Батериите стават пропускливи и тоалетната не пуска водата така, както трябва. Освен това, колкото повече осъвременявате банята, замяната на старите санитарни тела и обзавеждане струват пари. Въпреки това, ако дома ви разполага с голяма баня не е необходимо да се отказвате напълно от идеята да инсталирате съвременни елементи. Добра идея, най-вече за семейства с малки деца и домашни любимци, е да инсталирате модерна вана. Ако вече имате душ и размера на банята ви го позволява, може да включите в бюджета красива вана, изработена от цвят, материал и декорация, с които да създаде хармоничен облик в обновената ви баня. Инсталирайте и нов санитарен фаянс, мебели и плот, за да финализирате проекта.

Преди да пуснете за продажба своя дом на пазара, е добре да се погрижите за облицовката на банята. Колоритна мозайка може да направи банята ви да изглежда чудесно. Друга добра идея е да помислете за вечните материали и комбинации – дърво, керамика, мрамор, камък и други. Благодарение на напредъка в модерните технологии и дигиталния печат, популярен избор в момента са плочки от теракот за стените и гранитогрес за пода, които напомнят на естествени материали и ръчно изработени мозайки.

Планирате обновяване на банята за увеличаване на стойността на вашия дом? Уверете се, че работата се извършва перфектно и не се опитвайте да пестите, а се свържете с професионалисти.

Източник: Магазин за баня Vsichko-za-baniata.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!