BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преизбраха управителя на ВиК Разград

След проведен конкурс на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за избор на Управител на “Водоснабдяване – Дунав“ ЕООД, гр. Разград, за спечелил конкурса е определен Стоян Иванов. Другият кандидат за поста бе Огнян Хинов. Двамата се явиха на конкурс, който се проведе на 3 основни етапа.

Допуснатите кандидати трябваше да разработят концепция за развитие на търговското дружество за 5-годишен период на управление, която да предоставят на техническия секретар на Комисията в сградата на МРРБ.

Събеседването с кандидатите в конкурса за избор на управител на „Водоснабдяване – Дунав“ ЕООД, гр. Разград се проведе на 06.08.2020 г. (четвъртък) с Огнян Хинов и Стоян Иванов в сградата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството в София.

Договорът за управление с избрания кандидат за управител се сключва за срок от 3 години. 

Освен водата Стоян Иванов е любител на движението и в този смисъл, когато има време и възможност, обича да кара велосипед, да плува и да кара ски. Обича много да пътува и би посетил всяко кътче на нашата красива планета.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!