BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Присъда за 21-годишен исперихчанин, разпространявал наркотични вещества

Разградският окръжен съд одобри постигнато между Окръжна прокуратура Разград, подсъдим и неговия адвокат споразумение, с което  Бинай С. се признава за виновен по повдигнатото му обвинение.

На 29.08.2018 г. в Исперих, в условията на продължавано престъпление без надлежно разрешително Бинай държал у себе си и в дома си високорискови наркотични вещества с цел разпространение – 0,4861 гр. марихуана на стойност 2,96 лв.; 5,38 гр. амфетамин на стойност 172,50 лв. и 8,05 гр. метилендиоксиметамфетамин /MDMA/ на стойност 322,00 лв. Цялото открито количество наркотични вещества е на обща стойност 497,42 лв.

В съдебната зала 21-годишният мъж заяви, че разбира в какво е обвинен, признава се за виновен, съгласен е с условията и последиците на споразумението, което е подписал доброволно.

Разградският окръжен съд след като прецени, че споразумението не противоречи на закона и морала, го одобри. За извършеното престъпление на Бинай  му бе наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година, изтърпяването на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

Одобреното от съда споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!