BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гонзо е новият президент на БФС

Георги Иванов-Гонзо е избран за президент на Българския футболен съюз. Това се случи на извънредния Конгрес на сдружението н 15 март. Подкрепа за него дадоха 235 делегати. За Димитър Бербатов гласуваха 181.

Благодаря на всички присъстващи и тези, които гласуваха за мен, и на тези, които не са. Сега започва по-трудното. Оттук нататък, през тези четири години, ще се опитам да направя така, че да променим цялата среда във футбола. Да върнем доверието в БФС, да се опитаме да работим с държавата, за да можем да помогнем на аматьорските и професионалните клубове. И да знаете – оттук нататък аз съм най-големият коректив за себе си. Ако има нещо, вие ще сте хората, които ще ми кажат кога нещата не са добре. Обещавам честност и работа. Всичко останало, което ще обещая, ще бъде това да направя футбола по-различен, отколкото е бил досега. Да работим с децата, да имаме силни футболисти в националния отбор. Надявам се през 2026 г. да се класираме на Световното първенство в Америка”, каза Иванов след обявяването на резултатите от гласуването.

YouTube

Предложението за членове на Изпълкома на БФС са: Атанас Фурнаджиев, Николай Изов, Михаил Статев, Любомир Пейновски, Николай Андреев, Мила Христова, Румен Вълков, Атанас Караиванов, Николай Лазаров, Даниел Панов, Камен Костадинов, Пламен Манолов, Теодор Тодоров. За 15-ти член Иванов предложи да бъде избран човек от екипа на Димитър Бербатов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Източник: Новини Разград

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!